Therapie Amsterdam Noord * English * Online therapieBehandelmethoden * Praktijkregistratie * Tarieven & vergoeding * Contact * Locatie * Overige informatie

Tarieven & vergoeding

Online therapie en/of in mijn praktijk: €80,- per uur.

De duur van een sessie is gemiddeld 1,5 uur. Het tarief wordt doorbelast op basis van de duur van de sessie, afgerond op een kwartier. Er wordt direct na de sessie digitaal betaald. De factuur volgt per e-mail.

* Tarief is vrijgesteld van btw.

Vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering Psychosociale therapie en hypnotherapie vallen onder de aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar en per pakket. Raadpleeg jouw eigen verzekeringspolis of ga naar de zorgwijzer voor meer informatie. Bezoeken aan een psychosociaal therapeut en/of hypnotherapeut hebben geen invloed op jouw eigen risico. Dit geldt namelijk alleen voor vergoedingen vanuit de basisverzekering. Mocht jouw zorgverzekeraar om aanvullende gegevens vragen, dan kunnen de praktijkgegevens hieronder worden verstrekt.

Praktijkgegevens (voor ziektekostenverzekeraar) Kwalificatiecode 9037 Prestatiecode 24501 AGB praktijkcode 90091100 AGB zorgverlenernummer 90113823

Annuleren Een afspraak annuleren kan tot 2 werkdagen voor aanvang van een intake of consult. Lukt dit niet of kom je niet opdragen, dan wordt de afspraak voor een intake of consult in rekening gebracht.

Als je ziek bent maar toch het consult wil laten doorgaan kan dat middels beeldbellen of via de telefoon. Helaas kan het consult dan niet plaatsnemen op locatie.