Therapie Amsterdam Noord * English * Online therapie * Behandelmethoden *Praktijkregistratie * Tarieven & vergoeding * Contact * Locatie * Overige informatie 

Proclaimer

Algemeen
De informatie op de website van Therapie Amsterdam Noord is zeer zorgvuldig samengesteld en komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Kim Niekerk. Kim Niekerk besteedt haar uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website van Therapie Amsterdam Noord. Desondanks is het mogelijk dat informatie toch niet correct of bijvoorbeeld verouderd is. Indien je als bezoeker van de website van Therapie Amsterdam Noord dit ziet, dan stelt Kim Niekerk het enorm op prijs dat je dit laat weten door contact met haar op te nemen. 

Kim Niekerk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van informatie op de website van Therapie Amsterdam Noord, of het zonder persoonlijk advies wijzigen of stoppen van een behandeltraject.

Links naar websites van derden 
De website van Therapie Amsterdam Noord bevat links naar websites die door andere partijen dan door Therapie Amsterdam Noord worden geëxploiteerd. Therapie Amsterdam Noord is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze internetsites. 

Copyright 
De inhoud van de website Therapie Amsterdam Noord mag enkel alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder schriftelijke goedkeuring van Kim Niekerk. Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met Kim Niekerk.

Privacy 
Via de website gegeven information middels het contactformulier en/of e-mail, of elke andere verstrekte informatie gegeven via de digitale snelweg wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag en/of het dossier. Voor verdere informatie over de privacy, verwijs ik je graag door naar de privacyverklaring van Therapie Amsterdam Noord.

Wijzigingen 
De informatie van de website Therapie Amsterdam Noord kan van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen worden zonder aankondiging op de website gepubliceerd. Bekijk daarom deze website met regelmaat om te zien of er veranderingen zijn opgetreden.